Sisusta kotisi yksinkertaisesti lehmäntaljoilla – 5 helppoa vinkkiä

Sisusta kotisi yksinkertaisesti lehmäntaljoilla – 5 helppoa vinkkiä

Halusitpa sitten lisätä sisustukseesi kosketuksen läntistä inspiraatiota tai yksinkertaisesti tuoda esiin persoonaasi, kannattaa sinun valita lehmäntalja. Kodinomistajat ja sisustajat ovat jakautuneet lehmäntaljojen suhtaan – osa pitää niitä tyylikkäinä, toiset liian kalliina vaihtoehtoina. 

Sillä ei ole väliä mitä ajattelet, et voi kiistää totuutta, että lehmäntalja on uskomattoman kaunis vaihtoehto. Makuuhuoneesta olohuoneeseen voit käyttää taljaa missä vain luodaksesi puhtaan elegantin tunnelman. 

Jos et ole vielä lisännyt taljoja sisustukseesi, täytyy sinun ehkä oppia sisustuskikkoja, joilla käytät lehmäntaljoja hienostuneesti. Näillä 5 sisustusvinkillä luon uniikin sisustuksen käyttäen laadukkaita lehmäntaljoja. 

Valkoisen sävyinen sisustus

Nykyään valkoinen sisustustyyli on trendissä. Tässä tyylissä seinät, katto, lattia ja muut huoneen osat pidetään valkoisina tai vaaleina. Lisäksi sisustus on yksinkertaista – kuvittele klassinen maatilan keittiö – yksinkertainen ja käytännöllinen. 

Jos sisustuksesi on valkea, voit käyttää samettista ja luksustasoista lehmäntaljaa lisätäksesi minimalismia sisustukseen. Lehmäntalja voi lisätä hieman väriä tilaan. Se auttaa tekemään tilasta kiinnostavan ilman suurta vaivannäköä. Värikäs tekstuuri ja maanläheinen aura tekevät lehmäntaljasta tylsän tilan pelastajan. 

Vähennä huoneen kiirettä

Jos huoneesi on täysin päinvastainen edelliseen vinkkiin verrattuna, sisustukseesi kuuluu rohkeat tapetit, valokuvia ja lukemattomia koriste-esineitä, voit silti käyttää lehmäntaljaa. Jep, voit asettaa taljan kiireiseen huoneeseen. Eli talja voidaan asettaa minne vain. 

Kiireisessä huoneessa lehmäntalja leikkaa kiirettä kiinnittämällä huomiota. Rauhoita monipuolisia tekstuureja investoimalla yksiväriseen lehmäntaljaan, joka on esimerkiksi harmaa tai valkoinen minimaalisilla kuvioilla. Mattosi täytyy olla yksinkertainen ja tekstuurinen, että se vetää puoleensa muita värejä ja rohkeita valintojasi. 

Korosta puulattiaa

Puulattia ja talja – taivaissa luvattu yhdistelmä – tuovat toisiaan esille. Puulattia toimii täydellisenä taustana taljalle, joka taas tuo huoneen muita elementtejä esille. Esimerkiksi huonekaluja, sisustuselementtejä ja mattoja. 

Puulattialla oikeastaan kaiken tyyppiset lehmäntaljat toimivat. Mutta jos haluat täydellisen parin, valkoinen ja ruskea talja näyttää kauneimmalta puulattialla. Useat ihmiset pitävät klassisen valkomustista taljoista, joka ei sekään ole huono valinta. Valitse kuitenkin parhaiten puulattiaasi sopiva väri, kuten punertava, mänty, kirsikka, vaahtera ja muut. 

Lämmin ja pehmeä kosketus

Voit luoda kovalla puulattialla täydellisen kuuman ja trendikkään tyylin. Mutta jos haluat luoda pehmeää ja lämmintä tyyliä, onnistuu se taljoilla. Voit luoda pehmeän ja lämpimän ympäristön käyttämällä lehmäntaljoja. Pörröisestä tekstuurista lämpimään ulkonäköön talja muuttaa tilan ulkonäköä.  

Pehmeän ja lämpimän tyylin luomisen lisäksi taljat voivat tehdä kodistasi äänieristetyn ja ehkäistä liukastumisia. Esimerkiksi jos kotonasi asuu pieniä lapsia, voit luoda täydellisen lattian heille, etteivät he satuta itseään. Lisäksi hiukan vanhemmat lapset saattavat tömistellä kävellessään ja heitä varten taljat luovat äänieristettä lattialle. Toiminnallisuuden ja kestävyyden kannalta taljat ovat myös täydellisiä. 

Tuo esiin takka

Jos olet rakentanut kauniin takan kotiisi ja perheesi rakastaa kerääntyä sen ympärille viettämään kotoisia hetkiä, voit parantaa sisustustasi hankkimalla taljan takan vierelle. Asettamalla pehmeän ja lämpimän taljan takkasi eteen luot mukavan tilan perheellesi istuskelua ja lämmöstä nauttimista varten. 

Lehmäntaljat voivat parantaa kotisi ulkonäköä monilla tasoilla. Ne lisäävät tylsään tilaan väriä sekä rauhoittavat värikästä tilaa. Käyttämällä mielikuvitustasi voit luoda täydellisen tyylin taljoilla. Eli tilaa parasta laatuaan olevat taljat vierailemalla Trend Carpet -verkkokaupassa ja aloita kotisi sisustus. 

Share